> NIEUWS

> PROJECTEN





> STUDIO

> Architectuur

> Verbouwingen

Verbouwing van een eengezinswoning in het centrum van Delft.
De begane grond van de woning is in de bestaande situatie opgedeeld in een aantal kleine kamertjes. Op de verdieping bevindt zich een woonkamer met vide.
We stellen voor de gehele begane grond open te breken zodat een ruime, lichte woonkamer ontstaat met een open eetkeuken aan de tuin. Een harmonicadeur die geheel open geschoven kan worden zorgt ervoor dat de eetkeuken en het aangrenzende terras naadloos in elkaar over lijken te gaan.
Op de verdieping wordt een ruime hoofdslaapkamer gemaakt met een 'walk in' badkamer. Een kleine verhoging, waarin tevens alle leidingen weggewerkt kunnen worden, vormt de subtiele overgang tussen slaap- en badgedeelte.



VERBOUWING WOONHUIS
eengezinswoning Delft centrum

locatie
opdrachtgever
ontwerp
uitvoering

 

Delft
Particulier
2014
2014