> NIEUWS

> PROJECTEN





> STUDIO

> Architectuur

> Verbouwingen

Voor het automatiseringskantoor K+V Van Alphen maken we het inrichtingsplan voor hun nieuwe kantoorruimte. De wens is een fris, nieuw kantoor met veel kleur.
Het ontwerp is gebaseerd op de schilderijen die in het oude kantoor aanwezig zijn. De kleurrijke werken bevatten met name de kleuren geel, oranje, rood en paars. Deze kleuren passen we toe in de verlichting, kasten en gevelpanelen.
De basisinrichting van het kantoor wordt bewust heel neutraal gehouden: we kiezen voor lichtgrijze vloeren, witte bureaus en zwarte bureaustoelen. Alle werkplekken worden langs de gevel gesitueerd om zoveel mogelijk te profiteren van natuurlijk licht.
Op de bijzonder plekken in het kantoor komen de kleuren naar voren: in de lifthal, de receptie, de vergaderzaal en de pantryruimte. In de grote en kleine vergaderruimte staan robuuste eikenhouten tafels. Als bijzonder accent zijn de opbergkasten vormgegeven als grote plantenbakken die bijdragen aan de prettige beleving van de ruimte.


KANTOORINRICHTING
K+V VAN ALPHEN

locatie
opdrachtgever
ontwerp
uitvoering

 

Berkel en Rodenrijs
K+V Van Alphen
2011
2011