> NIEUWS

> PROJECTEN





> STUDIO

> Architectuur

> Verbouwingen

In het 4-laagse herenhuis bevinden de leeffuncties zich op de eerste verdieping. De begane grond wordt gebruikt als bergruimte en bijkeuken.
In het nieuwe ontwerp voor de woning worden de leefruimtes op de begane grond gesitueerd en wordt zo een relatie met de tuin gelegd. De grote leefkeuken komt aan de achterzijde van de woning. In de tussenkamer wordt een familie- en tv-ruimte gemaakt. Een op maat gemaakte trap waarin tevens de keukenkasten zijn opgenomen verbindt de leefkeuken met de bovengelegen woonkamer.
Door de vide over de gehele breedte van de woning en de nieuwe dubbelhoge glazen pui valt het licht diep in de woning.



VERBOUWING WOONHUIS
herenhuis Den Haag

locatie
opdrachtgever
ontwerp
uitvoering

 

Den Haag
Particulier
2015/2016
2016